xtrade logo

Информация за търговията

Политика за теглене

Като част от решимостта си да предложим наистина отлична услуга, Xtrade ("Компанията" или "ние") ще направи всички необходими усилия, за да осигури бързо и ефективно обработване на заявките за теглене. Възможно е да изискаме допълнителна информация, за да осигурим защита от измама. Прилагаме водещи за индустрията технологии за защита и шифроване, за да гарантираме сигурността на транзакциите и финансовата информация.
*Обърнете внимание, че сметката трябва да бъде напълно потвърдена преди процеса на теглене.
Можете да намерите списъка от необходимите документи тук. В някои случаи компанията си запазва правото да изиска допълнителни документи.
Необходима документация:
 1. Издаден от държавата паспорт/лична карта
 2. Доказателство за адрес
 3. Оценка на пригодността

Процес на теглене

Ако имате отворени позиции, няма да можете да изтеглите целия си наличен баланс. Необходима е минимална сума за поддържане на поддържащия марж.
(Наличен баланс – марж за поддръжка) и марж >= 1% = Максимална сума за теглене

Заявките за теглене се обработват в рамките на пет работни дни. Възможно е да възникнат закъснения извън нашия контрол поради методите за изплащане на тегления на трета страна (например издателя на кредитната карта, банката получател или банките кореспонденти, които могат да забавят трансферите. В тези случаи плащането може да отнеме до 3 седмици).

Как да изискам теглене?

 1. Влезте в сметката си в Xtrade
 2. Щракнете върху "Теглене" на главната страница
 3. Въведете сумата и изпратете, чрез натискане на бутона "теглене"
 4. За да завършите заявката, отпечатайте формуляра за теглене, подпишете го ръчно и го изпратете на withdrawals@xtrade.com или на факс:+357 25030429
 5. След като заявката бъде изпратена, информацията се пренасочва към нас за обработка.Ще получите потвърждение по имейл относно заявката за си за теглене.

*Обърнете внимание, че сметката Ви трябва да бъде напълно потвърдена преди да извършите теглене. Можете да намерите списък на необходимите документи тук. В някои случаи компанията си запазва правото да изиска допълнителни документи.

**Заявката за теглене се обработва по същия метод, както правенето на депозити.Ако депозирате с кредитна карта, всички изтеглени суми ще бъдат преведени в тази кредитна карта. Аналогично, ако използвате банков превод за депозиране, тегленето ще бъде преведено в банковата ви сметка.Другите депозити, които се правят с електронен портфейл, се връщат като банков превод или чрез Skrill/Netteler.

***Всички печалби се връщат чрез банков превод. (Печалба на стойност по-малка от $150 може да се преведе по всеки друг одобрен от компанията метод, който отговаря на законовите изисквания).

Как да проверя състоянието на моята заявка за теглене?

 1. Щракнете върху Опции на сметката > Управление на средства> Заявки за теглене.
 2. Ще видите нов изскачащ прозорец с пълни подробности относно тегленето.

*обърнете внимание, че можете да прекратите тегленето по всяко време, докато състоянието му е "изчакване"

Защо тегленето е отказано?

 • Сметката не е напълно потвърдена.
 • Не сме получили подписан формуляр за теглене.
 • Формулярът за теглене не е подписан ръчно. Получили сме само части от него или показва дата на вече отказано теглене
 • Не сме успели да преведем средствата към посочените банкови данни/данни за електронен портфейл или изобщо не сме получили правилни данни.

Такси за теглене

Xtrade не таксува обработката на теглене. Общата сума на тегленията ще бъде прехвърлена в банковата Ви сметка, Ваша кредитна/дебитна карта или електронен портфейл. Възможно е да са приложими банкови такси и/или такси за банки-посредници. Не поемаме отговорност за подобни такси.

Поддръжка на плащането

Екипът за поддръжка на клиенти е готов да Ви помогне с всякакви въпроси, за да направи изживяването от онлайн търговия възможно най-удобно и приятно. Ние сме на Ваше разположение 24 часа на ден, 5 дни в седмицата. Свържете се с нас относно въпросите си.
Търговията с ДЗР включва значителен риск от загуба. Търговията с Forex/ДЗР включва значителна степен на риск и е възможно да изгубите целия инвестиран капитал. Уверете се, че разбирате свързаните рискове.