xtrade logo

Информация за търговията

Информация за депозиране

Безопасно и защитено банкиране

Xtrade осигурява опции за безопасно и защитено банкиране от внимателно избрана мрежа от доверени сътрудници за електронна търговия и водещи финансови институти в цял свят. Това дава на Xtrade възможността да осигури на клиентите си най-популярните методи за разплащане онлайн, чийто подробен списък можете да видите в раздела "Плащания онлайн" по-долу.

Защитени транзакции при депозит

Търговският център на Xtrade прилага шифроване с 256-битов SSL банков стандарт, за да защити данните на потребителите. Гаранцията за идентичност True-Site, заедно със съответствието с AICPA WebTrust позволяват най-добра защита за електронната търговия.В допълнение уебсайтът е тестван за законово съответствие така, че да помогне за защита на потребителя от кражба на самоличност и измами с кредитни карти.

Кредитни/дебитни карти

Депозиране

  • Преминете към главния екран за търговия и натиснете "Депозиране".
  • Въведете сумата, която искате да депозирате, и попълнете детайлите във формуляра.
  • Натиснете "Депозиране" – след няколко секунди ще се покаже потвърждение.

Ако депозирането е успешно, средствата ще се добавят към сметката Ви в Xtrade.
Ще получите потвърждение по имейл за депозита.

Банков превод

Депозиране

  • Преминете към главния екран за търговия и натиснете "Депозиране".
  • Изберете "Банков превод"
  • Следвайте инструкциите на екрана, попълнете формуляра и изберете "Депозиране".
След като преводът бъде потвърден, можете да започнете да търгувате (възможно е това да отнеме до 5 работни дни)

Поддръжка на плащанията

Нашият екип за поддръжка на клиенти е готов да ви помогне при плащанията и да отговори на всякакви въпроси, за да направи търговията онлайн възможно най-приятна и удобна. Нашият екип за поддръжка на клиентите е достъпен, за да ви помогне, 24 часа на ден, 5 дни в седмицата.", Свържете сес нас относно въпросите си. Важно е да включите вашия ИД на клиент, цялото си име и адрес, заедно с възможно най-много информация относно запитването, за да ви помогнем да разрешите проблемите възможно най-бързо и ефикасно.

Моля обърнете внимание
Всички средства, които желаете да депозирате в сметката, трябва да бъдат изпратени и получени със същото име, което сте използвали при регистрирането на сметката. Средствата, които са изпратени от друго лице, освен притежателя на сметката, няма да бъдат приемани.

Търговията с ДЗР включва значителен риск от загуба. Търговията с Forex/ДЗР включва значителна степен на риск и е възможно да изгубите целия инвестиран капитал. Уверете се, че разбирате свързаните рискове.