xtrade logo

Търговска платформа на Xtrade

Открийте платформата ни за търговия от следващо поколение. Достъпна навсякъде, по всяко време и от всяко устройство.

Xtrade WebTrader
Мобилни приложения
Приложение за търговия на таблет

Xtrade WebTrader

Базираният на нашата уеб платформа браузър предлага богат набор от функции и търговски инструменти, осигуряващи оптимизирано изживяване при търговия. Лесен достъп до най-добрите пазарни анализи и бързо изпълняване на търговските сделки и поръчки. Не се изисква изтегляне.
Регистриране

Мобилни приложения

Нашите интуитивни търговски приложения включват пълен набор функции, графици в реално време и всички водещи технически индикатори и обширен набор инструменти за търговия.
Наслаждавайте се на предупреждения, уведомявания, лесна навигация с едно щракване и професионални инструменти за графици.

Приложение за търговия на таблет

Насладете се на портативната ни търговска платформа на таблета си: разширен графичен интерфейс, бързи транзакции и депозити, пълен отчет за дейността, интуитивна навигация и настройки за предупреждения. Лесната за използване платформа предлага водещи функции, които ще удовлетворят нуждите Ви.

Ready to trade?

Get started with your Xtrade account today

Търговията с ДЗР включва значителен риск от загуба. Търговията с Forex/ДЗР включва значителна степен на риск и е възможно да изгубите целия инвестиран капитал. Уверете се, че разбирате свързаните рискове.